Over Do’s Store

Toen ik een bolletje wol en een breiboek van mijn zus cadeau kreeg voor Kerstmis was dit het begin van een ware brei passie/obsessie. Daar moest ik iets mee doen, dus hing ik mijn stewardessen uniform voorgoed aan de wilgen en begon ik Do’s Store.

In onze gezellige winkel vindt u een zeer uitgebreid gamma hoog kwalitatieve wol soorten en toebehoren. Doe inspiratie op in de handwerk bibliotheek of kies uit de vele patroontjes van Do’s Store die u gratis krijgt bij aankoop van de wol.

Geen zin om te handwerken? Geen probleem! U vindt in ons “Fashion” assortiment vast wel iets naar uw keuze. Misschien één van de tijdloze basics van American Vintage of een zalige trui met bijpassende sjaal, wanten en muts van LN Knits? Of wat dacht u van een velour trui en/of broek van het Belgische label Love Sundaily?  Ook voor 100% cashmere sweaters van het funmerk Wyse uit Londen bent u hier aan het juiste adres.

Cadeautje nodig? Of uzelf verwennen? In onze Yankee Candle corner heeft u keuze uit meer dan 60 verschillende geurkaarsen.

Hopelijk mogen mijn lieve collega’s Ilse, Linda of ikzelf u snel begroeten! We zullen u perfect bijstaan bij het maken van uw keuze , technische vragen, enz…

Liefs, Do x